Fem bud kulinariske storbyer

Hvis du ønsker at få dig nogle kulinariske oplevelser på din næste rejse, så kan det ske rigtig mange steder rundt omkring på jorden. Så hvilken by skal du besøge, for at kulinariske oplevelser, der er helt i top? Valget kan være rigtig svært, men her får du nogle bud fra det anerkende rejsebogsforlag Rough Guides.

De fem kulinariske storbyer byer

Forlaget Rough Guides, som udgiver rejsebøger kommer her med fem bud på, hvor de synes at kulinariske oplevelser er i top. Klik på en by for at få mere information om kokkeskoler/madvandringer i de pågældende steder:

Få rejseinspiration direkte i din indbakke fra Taste the World

.

Jeg accepterer at få tilsendt rejseinspiration. ( Læs mere )
 • Toscana, Italien
  En perle når det gælder kulinariske oplevelser. Området er fyldt med de bedste vine, olivenolier og oste. Og der er mange kokkeskoler i området at vælge imellem.
 • Barcelona, Spanien
  Et kulinarisk højdepunkt i Barcelona er et besøg på markedet La Boqueria, som er spækket med friske råvarer. Byen tilbyder  flere kokkeskoler, hvor du kan vælge mellem kurser der varer et par timer til en hel uge.
 • Oaxaca, Mexico
  Området hvor tortillas, chili con carne og tacos stammer fra. Der er rig mulighed for at lave rigtig autentisk mexicansk mad på en af områdets kokkeskoler.
 • Jaipur, Indien
  Jaipur ligger i staten Rajasthan, som  blandt andet er kendt for sine mange royale paladser. Som turist kan du prøve kræfter med de mange forskellige ekostiske krydderier og kaste dig ud i retter som makhani, pulao ris og naan brød.
 • Marrakech, Marokko
  Tagine er kød og grøntsager tilberedt i et karakteristiske lerfad med top. Tag på kokkeskole i byen og lær at lave de mange nordafrikanske retter.

Du kan læse mere om Rough Guides fem bud her:

 

 

More from Per Sommer

En dansker i Tel Aviv: Israel set indefra

Denne rejsepodcast er for dig, som overvejer at rejse til Israel, men...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *