Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.
Ud over en smuk og unik natur, så kan de bare noget med gode råvarer og velsmagende fødevarer på Bornholm.
Restaurant Kadeau, Svaneke øl, Bülow Lakrids, Madkulturhus i Melsted, karameller fra Gudhjem og Christiansøpigens sild er blot nogle af de gode eksempler på gode madoplevelser fra Bornholm. En sand fødevarerevolution har ramt den lille klippeø, hvilket også har været med til at tiltrække mange foodie-turister.
Men indtil fornyelig havde den bornholmske fødevarerevolution fuldstændig forbigået øens hovedstad Rønne, og mad-interesserede turister kørte direkte til byer som Svaneke og Gudhjem, hvor den lokale fødevareproduktion trives.
Men sådan er det ikke mere.
I starten af juli i år åbnede et par lokale ildsjæle nemlig Rønne Torvehal i det nedlagte Rønne Slagtehus. Jeg var forbi i september, og stedet er absolut et besøg værd, hvis du skal besøge Bornholm. Det gamle slagteri giver en helt specielt stemning, og det er en fornøjelse at gå rundt og se på de mange fødevarer og grøntsager, som udelukkende kommer fra øen
Ud over det mange smagsprøver, så er det også muligt at få sin sult stillet i ved den food truck, som står i gården ved det gamle slagteri.
Gartnervangen 6
3700 Rønne
Få rejseinspiration direkte i din indbakke – og få en gratis rejseguide til Algeriet
Her finder du inspiration fra hele verden til din næste rejse.
Lyt til podcasts og læs artikler – primært fra usædvanlige og mindre besøgte steder.
Eller tag med på en af mine rejser – Kommende rejser
Mit navn er Per Sommer, og mit mål med denne hjemmeside er at inspirere dig til rejser til usædvanlige og mindre besøgte steder.
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.