Om

Taste the World

Passion for rejser og unikke oplevelser

Udlængsel og passion for at rejse

Kender du følelsen af udlængsel?

Det er midt i februar. Udenfor er det mørkt og koldt. Solen står først op, når du er på arbejde. Og den er allerede smuttet igen, inden du når hjem. Vejret er heller ikke noget råbe hurra for. Ikke engang rigtig sne kan det blive til. Højst slud og sjap.

Det er her, jeg oplever den største udlængsel og drømmer om alle de fremmede steder, som jeg gerne vil besøge. Lange lister bliver skrevet med alle de destinationer, som endnu ikke er besøgt – eller som trænger til et genbesøg. YouTube bliver pløjet igennem for rejsevideoer og rejseblogs bliver studeret. Kollegaer og venner bliver udspurgt om deres seneste rejser. Rejsedrømmene er på deres højeste.

12 ting du skal vide før du besøger Skotland
Per Sommer
Per Sommer

Personlige oplevelser

Mit navn er Per Sommer og dette er min personlige rejseblog og rejsepodcast. 

Jeg elsker at rejse, og har du det på samme måde, så vil jeg opfordre dig til at følge med her på hjemmesiden. Her finder du nemlig inspiration og viden, som nok vil forstærke din udlængsel, men som også vi inspirere dig til dit næste rejseeventyr.

Du finder nok en overvægt af blogindlæg, der fokuserer på mere mindre besøgte rejsedestinationer og alternative måder at rejse på.

Rejseoplevelser med kant

På denne blog skriver jeg ikke om rejseoplevelser, der kan købes i ‘metervarer.’ Her er ingen anmeldelser af grisefester på Mallorca eller all-inclusive på Kreta.

I stedet får du rejsebeskrivelser, som er nærværende og med kant. Jeg vil også interviewe andre rejsende, der har oplevet noget unikt på deres rejser. Og så vil jeg komme med tips og tricks, der kan gøre din rejse mere interessant, bedre og sjovere.

Lidt om indholdet og copyright

Alle tekster og fotos på denne hjemmeside må ikke på nogen måde kopieres eller bruges uden forudgående aftale. Send mig en mail på per@tastetheworld.dk for yderligere oplysninger. De fleste fotos du finder på tastetheworld.dk, har jeg selv taget. Fotos kan dog også være leveret af de steder, som jeg omtaler – fx en kokkeskole. Eller fra de personer, som jeg har interviewet. Enkelte fotos stammer fra Flickr og publiceret under Creative Commons licens.

Jeg vil gerne høre fra dig

Har du haft en særlig rejseoplevelse, som du gerne vil dele med andre?
Så hold dig ikke tilbage og send mig en mail.
Jeg elsker også at få feedback og kommentarer på mine rejsepodcasts og blogindlæg.

Email: per@tastetheworld.dk

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.