Reklamepolitik

Taste the World er min personlige rejseblog, hvor jeg deler rejseartikler og rejsepodcasts. Langt det meste indhold har jeg selv produceret, og jeg stiller det gratis til rådighed for alle, der har lyst til at læse og lytte med. Det kan dog ske, at jeg inviterer en gæsteblogger til at skrive om en god rejseoplevelse og/eller dele fotos.

Jeg driver Taste the World ved siden af mit almindelige arbejde som et fritidsprojekt. Jeg betaler selv for hosting af både hjemmesiden, podcasts, og hvad der ellers kræves for at drive en rejseblog og lave podcasts.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå inde for alt indhold på hjemmesiden og i mine podcast. Jeg skriver altid ærligt om mine rejseoplevelser – både de gode og dårlige. Sponsorer kan ikke købe sig til god omtale her.

Jeg siger ja til sponsorater og anvender såkaldte reklamelinks, hvis jeg kan stå inde for det.  Er det tilfældet, så vil det altid følge dansk lovgivning og være tydeligt angivet i f.eks. en rejseartikel.

Hvad er et reklamelink?

Et reklamelink (også kaldet affiliate link) er et link, hvor jeg eventuelt får en form for kommission fra virksomheden, hvis du klikker på linket og køber/anvender deres ydelser eller produkter. 

For eksempel har jeg skrevet en artikel om, hvordan man kan udleje sin bolig via Airbnb. Hvis du bruger linket i artiklen, opretter dig som vært og herefter udlejer, så får jeg et beløb fra Airbnb, som jeg selv kan bruge, når jeg rejser og booker via Airbnb. 

Jeg håber selvfølgelig, at du vil benytte de få reklamelinks, som jeg har. På den måde er du med til at dække nogle af de udgifter, jeg har ved at drive Taste the World.

Er du interesseret i et samarbejde?

Her på Taste the World skriver jeg om rejseoplevelser, som primært henvender sig til folk, der rejser selv. Folk, som ikke længere er backpackere men søger unikke og personlige rejsetips. Formålet med denne rejseblog og -podcast er at få rejsende til at tage ud og opdage verden – og allerhelst på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Hvis du står bag et firma/brand, der henvender sig til samme målgruppe, så skal vi måske arbejde sammen?

Det er vigtigt, at vi som samarbejdspartnere matcher og kan skabe gensidig værdi.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på per@tastetheworld.dk eller give mig et ring på 21 49 08 32.

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.