Ekspertens bedste råd til Danmarks smukkeste cykelferie

Lyt med

Podcast om cykelferie på Danmarks smukkeste cykelrute

I Danmark er der er et unikt netværk af 11 nationale cykelruter. Samlet set er der mere end 4.200 km, hvor det er muligt at opleve Danmark helt tæt på med sin cykel.

Den længste af de 11 ruter er Østersøruten, som er på 820 km. Den snor sig som et ottetal gennem Sønderjylland, Fyn, det sydfynske øhav, Lolland, Falster og Sjælland.

I dag taler jeg med Line Wagener, som har cyklet hele ruten rundt sammen med sin familie. Line er ekspert, når det gælder cykelferie med familien. Hun står bag hjemmeside alleud.dk, der er en blog om aktiv ferie og friluftsliv.

Lyt med her

Du finder også podcasten i din fortrukne podcast-app, som f.eks. iTunes Podcast app, Spotify, Stitcher mv.

Det får du i denne podcast om cykelferie

Lyt med og bliv klogere på:

Dagens gæst

Line Wagener elsker cykelferie og outdoor-livet. 

Hun savnede et sted, hvor familier med børn kunne finde inspiration til cykelture, vandreture, kanoture og andre outdoor-oplevelser med børn.

Hun tog selv affære og lavede derfor hjemmeside Alleud.dk, som nu er Danmarks største outdoor-blog om aktiv ferie og friluftsliv for familer med børn. 

Ved siden af sin passion arbejder Line i sin egen konsulentvirksomhed.

Line bor lidt udenfor Aarhus med sin kæreste og deres to børn.

Fotos fra Lines tur på Østersøruten

Cykelferie - her finder du mere inspiration

Ny på Taste the World?

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Du finder også podcasten i din fortrukne podcast-app, som f.eks. iTunes Podcast app, Spotify, Stitcher mv.

Kreditering

Alle fotos brugt i forbindelse med denne artikel og podcast er taget af Line Wagener. Jeg har venligst få lov til at bruge fotos af Line Wagener. De må ikke bruges af andre uden Line Wageners samtykke.

Musik brugt i podcasten er hentet fra YouTube Audio Library. Musik herfra er uden rettigheder og må bruges uden kreditering.

Skriv gerne en kommentar eller et spørgsmål

Find mere rejseinspiration fra Taste the World

Dagstur til Ærø

Alene færgeturen er det hele værd, når man skal besøge en af Danmarks smukkeste øer. Ærø, som er Danmarks mindste ø-kommune, byder på masser idyl

Læs mere »
Rejs med verdens mest ekstreme tog gennem Sahara

Rejs med verdens mest ekstreme tog gennem Sahara

Denne togrejse gennem Sahara i Mauretanien med et af verdens længste godstog er ikke for sarte sjæle. Men drømmer du om et rejseeventyr, som kun få turister har kastet sig ud, så lyt med til denne podcast. Her taler jeg med den berejste John Risager, der har taget turen gennem ørkenen.

Læs mere »

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.