Interrail for begyndere

- en podcast med de bedste råd til togferien gennem Europa

Interrail for begyndere

Lyt

Drømmer du også om at rejse gennem Europa med en interrailbillet i baglomme, men er du i tvivl om, hvordan du griber det an? Så har du fundet den helt rette podcast. Denne episode er nemlig spækket med gode råd til en vellykket togferie.

Interrail er blevet en populær rejseform igen.

Det er langt mere bæredygtigt end at flyve, og så handler det om at rejse i et lavere gear med mindre stress og jag. Interrail er en fleksibel rejseform, hvor du kan rejse frit med toget i 33 europæiske lande. Lover vejrudsigten regn i Barcelona, kan du bare ombestemme dig og hoppe på toget til Prag. Du slipper for lufthavnens lange køer i sikkerhedskontrollen, og toget ankommer (som regel) midt i centrum og ikke langt uden for byen, hvor lufthavnen typisk er placeret.

Alle de mange fordele ved toget har fået salget af interrail-billetter til at boome, og de sidste somre har togene i Europa været fyldt rejseglade interrailere.

Kan virke uoverskueligt

Men har du aldrig været på interrail før, så kan det måske også virke uoverskueligt?

Skal du ud at flyve, kan du bare søge og booke på Momondo.dk. Helt så enkelt er det ikke, når det gælder i togrejser. Hvert land har sine egne bookingsystemer og regler, når det gælder togrejser. Og det gør det en anelse mere besværligt.

Min gæst i denne episode

Derfor har jeg inviteret Ida Pagaard Sommer i studiet, hvor hun forklarer, hvordan det hele fungerer.

Hun har brugt sine to sidste sommerferier på at køre rundt i Europa med tog. I denne episode deler hun ud af sine mange erfaringer og kommer med en masse praktiske tips.

Eller lyt din foretrukne podcast-app
Apple Podcast – Spotify – Podbean – Stitcher

I denne episode får du blandt andet svar på:

Mere inspiration

– til din togferie

Her er enoversigt over de rejseartikler, som jeg har skrevet om togrejser

Gå ikke glip af ny inspiration

Vær sikker på at du ikke går glip af nye rejsepodcasts og -artikler. Du vil modtage et nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden.

Ny her på Taste the World?

Per Sommer - Taste the World

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Skriv en kommentar eller stil spørgsmål

Jeg vil gerne høre fra dig. Hvad synes du om podcasten? Både ris og ros modtages med glæde.

Du er også velkommen til at stille et spørgsmål.

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.