Kulinariske oplevelser – verden rundt

Find inspiration til kulinariske oplevelser på din næste rejse.  Her finder du en masse information om kokkeskoler, madfestivaler, madvandringer og andre kulinariske oplevelser fra hele verden.

Jeg har to store passioner her i livet: At rejse og kulinariske oplevelser. Jeg rejser meget og  jeg elsker at gå på opdagelse i fremmede køkkener.

Abonner på nyhedsbrev

.

Jeg accepterer at få tilsendt nyhedsbreve. ( Læs mere )

Berig din ferie med kulinariske oplevelser

Her på disse sider finder du inspiration til, hvordan du kan berige din ferie med kulinariske oplevelser. Jeg vil løbende opdatere siderne med information om kokkeskoler og andre kulinariske oplevelser, som er værd at gå efter, når du rejser rundt i verden.

Kokkeskoler og andre kulinariske oplevelser

Fokus på disse sider er ikke på restauranter. Det kan du finde på en lang række andre hjemmesider. Her er fokus på de oplevelser, hvor du selv bliver involveret. Alt fra at lære at lave mad,  madfestivaler, madvandringer til markeder.  Jeg elsker at besøge kokkeskoler når jeg rejser, og det afspejler denne hjemmeside.

Læs mere
Om Taste the World

Del også din viden

Men jeg kan ikke klare det uden din hjælp. Så hvis du har nogle kulinariske oplevelser, som du vil dele med andre, så send en besked og del din viden. På forhånd tak for hjælpen

 

More from Per Sommer

Udlej din bolig på Airbnb og få råd til flere rejser

Udlejning af din bolig gennem tjenester som Airbnb kan være en god...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *