Podcast: Eventyrlige engelske herregårde og slotte

Når vi danskere rejser til England, så går turen oftest til London. Men England har meget mere at byde på.

Blandt andet eventyrlige herregårde og slotte. De engelske herregårde og slotte byder på storslået arkitektur, imponerende parkanlæg, kunst, kulturelle arrangementer og indblik i Englands adelige historie. I denne podcast-episode fra Taste The World kigger vi nærmere på tre herregårde og slotte, som alle er offentligt tilgængelige for offentligheden.

 

Engelske-herregårde-Taste-The-World-7.j

Foto: Castle Howard, som er et af de steder, som du kan høre om i denne podcast. Foto: Iben Bjurner

Dagens gæst

I studiet har jeg besøg af Iben Bjurner, som er cand. mag. i engelsk og litteraturvidenskab. Iben kalder sig selv for anglofil og har siden sin barndom været vild med Storbritannien. Til daglig arbejder Iben med gamle, historiske huse i en organisation, der ligger midt i København.

Iben Bjurner

De tre herregårde og slotte, som vi kigger nærmere på i denne podcast

Forslag til hoteller i York

I podcasten taler vi også om, hvor du kan bo, hvis du skal besøge Castle Howard i Yorkshire.

Her er Ibens tre forslag til overnatningsmuligheder i York:

Bo selv som en hertug

Hvis du selv kunne tænke dig at bo på en herregård eller slot, så anbefaler Iben, at tjekke The Landmark Trust ud. Fonden har mere end 200 bevaringsværdige bygninger, som man kan leje. Her er alt fra en lille skovhytte til et helt slot.Hvad synes du?

Hvis du kan lide denne podcast, så giv gerne et like på iTunes eller der, hvor du lytter til podcast. Har du kommentarer til dagens afsnit så send mig gerne en mail på persommer@gmail.com

Følg TASTE THE WORLD

Du kan følge TASTE THE WORLD her:

 

Kreditering

Alle fotos brugt på denne side er venligst udlånt fra Iben Bjurner og må ikke bruges uden aftale.

Læs flere rejseartikler fra Taste the World

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.