Et besøg til

Rønne Torvehal

Ud over en smuk og unik natur, så kan de bare noget med gode råvarer og velsmagende fødevarer på Bornholm.

Restaurant Kadeau, Svaneke øl, Bülow Lakrids, Madkulturhus i Melsted, karameller fra Gudhjem og Christiansøpigens sild er blot nogle af de gode eksempler på gode madoplevelser fra Bornholm. En sand fødevarerevolution har ramt den lille klippeø, hvilket også har været med til at tiltrække mange foodie-turister.

Rønne er nu med på det gastronomiske bornholmerkort

Men indtil fornyelig havde den bornholmske fødevarerevolution fuldstændig forbigået øens hovedstad Rønne, og mad-interesserede turister kørte direkte til byer som Svaneke og Gudhjem, hvor den lokale fødevareproduktion trives.
Men sådan er det ikke mere.

I starten af juli i år åbnede et par lokale ildsjæle nemlig Rønne Torvehal i det nedlagte Rønne Slagtehus. Jeg var forbi i september, og stedet er absolut et besøg værd, hvis du skal besøge Bornholm. Det gamle slagteri giver en helt specielt stemning, og det er en fornøjelse at gå rundt og se på de mange fødevarer og grøntsager, som udelukkende kommer fra øen

De besøgende havde til høstmarkedet mulighed for at få presset deres medbragte æbler

Ud over det mange smagsprøver, så er det også muligt at få sin sult stillet i ved den food truck, som står i gården ved det gamle slagteri.

I food trucken kan man få god økologisk mad
Det er muligt at smage de fleste varer, inden man køber dem.

Det praktiske

Åbningstider

  • Onsdag til fredag: 10.00 – 17.00
  • Lørdag og søndag: 10.00 – 15.00
 
 Åbningstider kan ændre sig. Tjek altid for aktuelle åbningstider på Torvehal Bornholms hjemmeside (se nedenfor).

Hjemmeside og sociale medier

Adresse

Gartnervangen 6
3700 Rønne

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.