Ud over en smuk og unik natur, så kan de bare noget med gode råvarer og velsmagende fødevarer på Bornholm.
Restaurant Kadeau, Svaneke øl, Bülow Lakrids, Madkulturhus i Melsted, karameller fra Gudhjem og Christiansøpigens sild er blot nogle af de gode eksempler på gode madoplevelser fra Bornholm. En sand fødevarerevolution har ramt den lille klippeø, hvilket også har været med til at tiltrække mange foodie-turister.
Men indtil fornyelig havde den bornholmske fødevarerevolution fuldstændig forbigået øens hovedstad Rønne, og mad-interesserede turister kørte direkte til byer som Svaneke og Gudhjem, hvor den lokale fødevareproduktion trives.
Men sådan er det ikke mere.
I starten af juli i år åbnede et par lokale ildsjæle nemlig Rønne Torvehal i det nedlagte Rønne Slagtehus. Jeg var forbi i september, og stedet er absolut et besøg værd, hvis du skal besøge Bornholm. Det gamle slagteri giver en helt specielt stemning, og det er en fornøjelse at gå rundt og se på de mange fødevarer og grøntsager, som udelukkende kommer fra øen
Ud over det mange smagsprøver, så er det også muligt at få sin sult stillet i ved den food truck, som står i gården ved det gamle slagteri.
Gartnervangen 6
3700 Rønne
Gå ikke glip af nyt indhold fra Taste the World.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og du får en mail, når der er nyt på rejsebloggen.
Som tak for din tilmelding får du også gratis e-bogen “Den ultimative guide – bliv vært på Airbnb” tilsendt.
Taste the World er en rejsehjemmeside for alle, der ønsker rejseoplevelser med kant.
Hjemmesiden er drevet af mig, Per Sommer, som elsker at rejse.
Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.