Ni bud på madvandringer fra Lonely Planet

Her får du ti bud på madvandringer der er værd at prøve ifølge Lonely Planet. Guidbøgerne fra Lonely Planet har fulgt mig siden min første rejse på interrail ned gennem Europa  i 1980’erne og  de har stort set været fast inventar i min rygsæk eller kuffert lige siden. De har også en udemærket hjemmeside og et godt nyhedsbrev, som er værd at abonnere på.

I deres seneste nyhedsbrev kommer de med deres bud på, hvad de anser som nogle af  bedste madvandringer rundt omkring i verden.

Her er deres bud på madvandringer

Du kan læse artiklen hos Lonely planet her:

Top 10 walking tours for globetrotting foodies

Kort om  Lonely Planet

Lonely Planet er verdens største rejsebogsforlag. Forlaget er grundlagt af englænderen Tony Wheeler, som udgave den første bog i 1972: “Across Asia on the Cheap”. Bogen havde fokus på på hippier, som ønskede at rejse fra Australien til Eurpa af land- og søvejen via Sydøstasien, Indien og Mellemøsten. Tony Wheeler og hans kone Maureen solgte siden forlaget itl BBC World wide, som siden har solgt det videre til den amerikanske milliardær  Bran Kelley. I dag udgiver forlaget mere end 500 forskellige titler.

Forlaget har i dag en meget god hjemmeside, hvor man kan finde en masse basisinformation om stort set alle lande i verden. Endvidere driver de Thorn Tree, som er et online-forum, hvor rejsende kan udveksle tip og få gode råd. Mere end 600.000 har til dato besøgt Thorn Tree.

Læs flere rejseartikler fra Taste the World

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.