Besøg bæredygtige Barcelona

Lyt

Få inspiration til at besøge Barcelona mere bæredygtigt

Barcelona er – med god grund – en af Europas mest besøgte storbyer. Turismen har blandt andet været med til at løfte byen økonomisk og været med til at udvikle byen. Men de mange besøgende har også sat sine negative spor på byen. Masseturismen har for eksempel skubbet en masse af de lokale ud af bymidten og presset boligpriserne op.

Men hvad kan du som turist gøre for at besøge byen mere skånsomt, grønt og med respekt for det lokale liv? Det taler jeg med Hanne Olsen om, som er rejsejournalist og har specialiseret sig i rejser til Spanien.

I denne episode kan du for eksempel få inspiration til:

  • Hoteller der har fokus på bæredygtighed
  • Restauranter med fokus på økologi, grønne og lokale retter
  • Alternative aktiviteter som for eksempel at besøge byhaver, mindre overrendte kvarterer og grønne måder at komme rundt i byen på.

Hør podcasten her

Eller i din foretrukne podcast – f.eks.:

iTunes PodcastSpotify – Podbean – Stitcher

Min gæst

Bæredygtige Barcelona Hanne Olsen

Hanne Olsen, rejsejournalist

I denne podcast taler jeg med Hanne Olsen, der siden sidste første besøg til Spanien som ung, har haft et passioneret forhold til landet.

Hanne arbejder som freelance-journalist og har skrevet mange rejseartikler for blandt andet Politiken, Jyllands-Posten og Femina.

Hun står også bag den populære rejsehjemmeside ‘Spain by Hanne’, hvor hun i ord og billeder deler ud af sin store viden om Spanien.

Kig forbi hendes hjemmeside og find rejseinspiration, opskrifter på spansk mad og meget mere:

 

Ny her

på Taste the World?

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Per Sommer - Taste the World

Lyt med her

Kommentarer

Skriv gerne en kommentar eller stil et spørgsmål

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.