Galicien for begyndere

En rejsepodcast om Spaniens magiske region

Lyt

Første gang til Galicien? Det skal du opleve på en uge.

Denne podcast er til dig, der gerne vil have inspiration til at besøge Galicien i det nordvestlige Spanien.

Jeg taler med Pilo Holm, der er ekspert, når det gælder Spanien. Jeg har tidligere lavet en podcast med Pilo om at vandre på Caminoen. Det har faktisk været den mest populære podcast fra Taste the World. Pilo har boet flere år i Spanien, taler flydende spansk og bruger størstedelen af sine ferier i landet

Ikke mange danskere besøger dette Galicien. Blandt andet fordi der ikke er direkte fly fra Danmark til Galicien. Men denne region har utroligt meget at byde på.

Og i denne episode vil Pilo guide alle os, der ikke har besøgt området før. Hvordan adskiller dette område sig fra resten af Spanien? Og hvad skal man se i Galicien på en uge, hvis man både gerne vil se de mest kendte turiststeder men samtidig også er på udkig efter steder, der ikke er så turistet?

Hør podcasten her

Eller i din foretrukne podcast – f.eks.:

iTunes PodcastSpotify – Podbean – Stitcher

Min gæst

Pilo Holm Galicien for første gangsbesøgende

Pilo Holm

I denne podcast taler jeg med Pilo Holm, der er ekspert, når det gælder Spanien.

Pilo har tidligere boet i Spanien og taler flydende spansk. Hun anser Spanien som sit andet hjemland efter Danmark og besøger landet flere gange om året. 

Galicien har et helt særligt sted i Pilos hjerte. Hun har mere end seks gange vandret på Caminoen, der går gennem regionen. Og så har hun familie i Santiago de Compostella, som hun besøger hvert år.

Ny her

på Taste the World?

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Per Sommer - Taste the World

Lyt med her

Kommentarer

Skriv gerne en kommentar eller stil et spørgsmål

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.