Rejs til Bhutan: Det mystiske land i Himalya, som kun få turister besøger

Lyt

Rejseinspiration og praktiske tips til en rejse til Bhutan

I denne podcast vil du blive guidet igennem alt, hvad du behøver at vide om at rejse til Bhutan. Jonas Bang Andersen , en erfaren rejsende, besøgte landet i slutningen af 2022. I podcasten deler han ud sin insider-viden om dette unikke land i Himalaya.

Jonas fortæller blandt andet om, hvordan han planlagede sin rejse Han giver tips til, hvordan du kan besøge landet, ,og han fortæller maden, befolkningen, kulturen, naturen, overnatning og prisniveauet i landet.

Bhutan er på mange måder helt unik. Det gælder også, når det handler om turisme. Landet ønsker at bevare sin  kultur og natur, og derfor lukker de kun meget få turister ind om året. I podcasten kan du også høre, hvordan du får fat på et af de eftertragtede (og dyre) visa til landet. 

Bhutan har noget at tilbyde for alle. Lyt med og  få inspiration til din egen rejse til Bhutan.

Hør podcasten her

Eller i din foretrukne podcast – f.eks.:

Apple PodcastSpotify – Podbean – Stitcher

Min gæst

Rej til Bhutan - en rejsepodcast
Min gæst Jonas Bang Andersen

Jonas Bang Andersen

Jonas er en meget berejst herre. Han elsker at især at besøge nogle af verdens mest isolerede lande. Han har blandt andet besøgt Nordkorea hele 11 gange. Herudover har han besøgt Turkmenistan og nu også Bhutan

Jonas er så glad for at rejse, at han lavet sit eget rejsebureau, der netop tilbyder rejser til steder, der ikke er hjemsøgt at masseturisme. Han har tidligere været med i en rejsepodcast, hvor han fortalte om, hvordan det er et besøge Nordkorea.

Den podcast kan du høre her:

Hvis du er intereseret i at komme med på en af Jonas’ rejser, så kan du læse mere her (ikke sponsoreret):

Ny her

på Taste the World?

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Per Sommer - Taste the World

Lyt med her

Kommentarer

Skriv gerne en kommentar eller stil et spørgsmål

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.