Rejs minimalistisk og få maksimale oplevelser

Lyt med
Podcast om at rejse minimalistisk og få sjælen med

Hvad sker der, når man rejser minimalistisk, langsomt og dropper den dér luksus, der typisk kendetegner en ferie?  Når det ikke handler om rejsemålet men om de oplevelser, der ligger i det nære på vej til destinationen? Det kan du høre mere om i denne rejsepodcast fra Taste the World.

I denne episode af min rejsepodcast taler jeg med eventyreren Claus Steensbech. Claus rejser ikke som de fleste. Han rejser minimalistisk og bruger ofte alternative transportformer som løbehjul og foldecykel. Han overnatter næsten altid i sit medbragte telt eller hængekøje. Og gerne lidt uortodokse steder som rundkørsler, fodboldstadioner og foran parlementsbygningen i Tokyo.

Lyt med her

Du finder også podcasten i din fortrukne podcast-app, som f.eks. iTunes Podcast app, Spotify, Stitcher mv.

Det får du i denne podcast om at rejse minimalistisk

Lyt med og bliv klogere på:

Dagens gæst

Claus Steensbech bor i Roskilde, hvor han arbejder som informationsmedarbejder på en uddannelsesinstitution.

 

Han er en berejst herre, der har prøvet lidt af hvert på sine rejser. Det er ikke de nemme løsninger, han vælger, når han rejser. Til gengæld har han fået nogle helt unikke rejseoplevelser.

Han har cyklet fra Danmark til Casablanca – stort set uden at bo på hotel. Han har vandret og cyklet igennem Sydkorea og Japan i 8 måneder. En tur på mere end 6.700 km.

Han har cyklet på langs af New Zealand – fra nord til syd. Her tilbagelagde han 3.000 km. Herefter fortsatte turen til Australien, hvor han på 48 dage vandrede 1.000 km. På hele hans 8 måneder røg der i alt 17 kg af sidebenene.

Og seneste har han cyklet fra Roskilde til Narvik i Nordnorge. En tur på mere end 2.600 km, som blev tilbagelagt på 28 dage.

Herudover tæller hans imponerende bedrifter tre gange på den spanske pilgrimsrute El Camino og en tur på den japanske pilgrimsrute Shikoku 88 i Japan, som blev landskendt med Mikael Bertelsen tv-program om ruten. Claus var dog afsted før, Mikael Bertelsen gjorde den kendt.

Fotos fra Claus' rejser

Ny her på Taste the World?

Per Sommer

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Kreditering

Alle fotos brugt i forbindelse med denne artikel og podcast er taget af Claus Steensbech. Jeg har venligst få lov til at bruge fotos af Clausr. De må ikke bruges af andre uden Claus Steensbechs samtykke.

Musik brugt i podcasten er hentet fra YouTube Audio Library. Musik herfra er royalty free og kan bruges uden begrænsninger.

Skriv gerne en kommentar eller stil et spørgsmål

Find mere rejseinspiration fra Taste the World

Dagstur til Ærø

Alene færgeturen er det hele værd, når man skal besøge en af Danmarks smukkeste øer. Ærø, som er Danmarks mindste ø-kommune, byder på masser idyl

Læs mere »

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.