Udlængsel og passion for at rejse

Kender du følelsen af udlængsel? Det er midt i februar. Udenfor er det mørkt og koldt. Solen står først op, når du er på arbejde. Og den er allerede smuttet igen, inden du når hjem. Vejret er hellere ikke noget råbe hurra for. Ikke engang rigtig sne kan det blive til. Højst slud og sjap.

Det er her, jeg oplever den største udlængsel og drømmer om alle de fremmede steder, som jeg gerne vil besøge. Lange lister bliver skrevet over alle de destinationer, som endnu ikke er besøgt – eller som trænger til et genbesøg. YouTube bliver pløjet igennem for rejsevideoer og rejseblogs bliver studeret. Kollegaer og venner bliver udspurgt om deres seneste rejser. Rejsedrømmene er på deres højeste.

Per Sommer
På kokkkeskole i Marrakech

Personlige oplevelser

Jeg hedder Per og dette er min personlige rejseblog. Jeg elsker at rejse og har du det på samme måde, så vil jeg opfordre dig til at følge med her på hjemmesiden.

Her finder du nemlig inspiration og viden, som nok vil forstærke din udlængsel, men som også vi inspirere dig til dit næste rejseeventyr.

Du finder nok en overvægt af blogindlæg, der fokuserer på mad og kulinariske oplevelser. For jeg elsker mad, og så mener jeg , at man gennem maden og måltidet kan komme helt tæt på en anden kultur.

Rejseoplevelser med kant

På denne blog skriver jeg ikke om rejseoplevelser, der kan købes i ‘metervarer.’ Her er ingen anmeldelser af grisefester på Mallorca eller all-inclusive på Kreta. I stedet får du rejsebeskrivelser som er nærværende og med kant. Jeg vil også interviewe andre rejsende, der har oplevet noget unikt på deres rejser. Og så vil jeg komme med tips og tricks, der kan gøre din rejse mere interessant, bedre og sjovere.

Hvad siger du?

Har du haft en særlig rejseoplevelse, som du gerne vil dele med andre? Så hold dig ikke tilbage og send mig en mail. Jeg elsker også at få feedback og kommentarer på mine blogindlæg.

Med venlig hilsen

Per
persommer@gmail.com

[separator type=”thin”]

[infobox subtitle=” Alle tekster og fotos på denne hjemmeside må ikke på nogen måde kopieres eller bruges uden forudgående aftale. Send mig en mail på persommer@gmail.com for yderligere oplysning. Størstedelen af de fotos du finder på tastetheworld.dk har jeg selv taget. Fotos kan dog også være leveret af de steder som jeg omtaler – fx en kokkeskole. Eller fra de personer, som jeg har interviewet. Enkelte fotos stammer fra Flickr og publiceret under Creative Commons licens.” bg=”blue” color=”black” opacity=”off” space=”30″ link=”no link”]Tekster og fotos[/infobox]

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.