Podcast om Argentina: Vild natur og møre bøffer

Argentina har hele pakken for den eventyrlystne

I denne udgave af rejsepodcasten taler jeg med Jacob Gowland Jørgensen om at rejse i Argentina. Jacob er en meget berejst herre. Han har besøgt 92 lande, og så har han været hele 10 gange i Argentina. Herudover står Jacob bag den store rejsehjemmeside rejsrejsrejs.dk.

Lyt til udsendelsen her

 

I denne rejsepodcast kan du høre Jacobs fem bud på steder, som du bør se, når du besøger landet. Vi kommer vidt omkring i det store land, hvor vi både taler om hovedstaden Buenos Aires og helt unikke natur oplevelser. Og så taler vi også om alt det praktiske:

  • Er det sikkert?
  • Hvordan er maden?
  • Hvornår skal besøge landet?
  • Hvordan kommer man rundt?
  • Og meget mere ….

Om min gæst

Jacob-Gowland-Jørgensen.png

Min gæst er Jacob Gowland Jørgensen, som er en meget berejst. Han har besøgt mere end 90 lande. Jacob står desuden bag rejsehjemmesiden rejsrejsrejs.dk. Han er desuden foredragsholder, magasinredaktør, rådgiver, forfatter og fotograf.

Rejseartikler om Argentina på rejsrejsrejs.dk

Du kan også lytte til udsendelsen her:

Oversigt over alle podcasts fra Taste The World


Hvad synes du?

Hvis du kan lide denne podcast, så giv gerne et like på iTunes eller der, hvor du lytter til podcasts. Har du kommentarer til dagens afsnit, så send mig gerne en mail på persommer@gmail.com

Om TASTE THE WORLD

Taste The World er for alle os, som elsker at rejse og gerne vil have rejseinspiration med kant.

Du kan også følge TASTE THE WORLD her:

Læs flere rejseartikler fra Taste the World

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.