I denne podcast har jeg Kim Hintze og Peter Koch Jensen i studiet. De har en kæmpe viden om og kærlighed til den spanske sherry, som de deler ud af i denne podcast. Lyt med og kom med til en rejse til Andalusien.
Vi taler om de forskellige typer af sherry, druer, produktionsmetoder og meget mere. Og så taler vi også om, hvordan det er at rejse rundt og besøge vingårde og tapas-restauranter i denne smukke del af Spanien
Kim Hintze og Peter Koch Jensen har besøgt det lille område i Andalusien, hvor sherryen bliver dyrket, mange gange. I denne podcast skal vi høre om deres kærlighed til den spanske hedvin. Hvor kommer den passion fra? Og hvad er sherry egentligt taget? I podcasten smager nogle forskellige sherry-typer, hvor Kim og Peter fortæller om forskellene. Hvordan skal sherry serveres og nydes? Hvilken mad passer sherry til?
Sherryen bliver udelukkende produceret i området Sherry-trekanten, som ligger i Spaniens sydligste provins Andalusien. Tæt på byen Sevilla, som besøges af mange danskere hvert år. Hvis man er i området, hvilke vingårde skal man så besøge?