Rejseguide til Istanbul og byens mere ukendte bydele

Lyt

Inspiration til steder i Istanbul, der ikke er overrendt af andre turister

Elsker du også at besøge de mere ukendte kvarterer på storbyferien, hvor alle de andre turister endnu ikke har fundet hen?

Så bør du lytte med til min seneste podcast ”Rejseguide til Istanbul og byens mere ukendte bydele”.

Interview med danske Martin

I oktober 2022 var jeg på en forlænget weekendtur til Istanbul – Tyrkiets største by. Her mødte jeg danske Martin, der har boet i byen siden 2014. Han bor i bydelen Kadiköy på den asiatiske side af byen. En af de bydele, som mange turister overser.

Vi mødte hinanden på en lokal café, hvor Martin delte ud af sin kæmpe viden om byen og kulturen. Han fortalte mig om sin egen bydel, hvor tempoet er i et lavere gear end i centrum af Istanbul. Her er spækket med små lokale caféer, hvor man kan nyde den søde tyrkiske te og se livet passerer forbi.

Martin kommer også med sit bud på en række andre bydele, som er værd at se, selvom de ikke står øverst på listen i Lonely Planet og Politikens Turen går til Tyrkiet.

Jeg håber, at du har lyst til at lytte med. Men pas på, du får nok lyst til at tage på en tur til Istanbul 🙂

Hør podcasten her

Eller i din foretrukne podcast – f.eks.:

iTunes PodcastSpotify – Podbean – Stitcher

Min gæst

Martin og Per Rejsepodcast Istanbul
Min gæst Martin (til venstre) og jeg får en øl efter interviewet.

Martin Strecker

I denne podcastepisode taler jeg med Martin Strecker, der har boet i Istanbul siden 2014. Han har en kæmpe viden om byens seværdigheder, historie og samfudet, som han også del er ud af på sin rejseblog og på Facebooksiden MitIstanbul.dk

Til daglig bor Martin i bydelen Kadiköy på den asiatiske side af byen. Han arbejder ved et af byens universiteter samt er udgivende sanger og skuespiller i film, reklamer mv.

Jeg kan anbefale, at du kigger forbi Martins hjemmeside, som er spækket med guides til byens seværdigheder og med en masser af praktiske råd til for eksempel transport, shopping og byens historie.

Steder

vi taler om i denne podcast

Ny her

på Taste the World?

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Per Sommer - Taste the World

Lyt med her

Kommentarer

Skriv gerne en kommentar eller stil et spørgsmål

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.