Podcast: I tog gennem Europa med en digital nomade

Tog gennem Europa

Jeg elsker at køre med tog. Og det gør min gæst Mette Willert også. Der er noget helt særligt ved at rejse med tog. Det er en rejseform, som kan byde på  både ro og fordybelse. Og så er det at rejse med tog en langt mere klimavenlig rejseform end flyet.

Dagens podcast-episode er lidt anderledes end de tidligere episoder. Den handler nemlig ikke kun om at rejse på ferie.  I denne episode taler jeg med Mette om, hvordan man kan bruge toget som arbejdsplads. Og så skal vi høre, hvordan Mettes tur rundt i Europa var med til at styrke hendes faglige netværk og skabe nye forretningsforbindelser.

Vi få også en mere generel snak om togrejser i Europa. Hvad er fordelene og ulemperne ved at rejse med tog? Togrejser får for tiden større fokus, blandt andet fordi det er en langt mere miljørigtig rejseform. Hvordan kommer man igang med sin først togrejse i Europa?

Find inspiration til din togrejse

DSB: Interrail

Interrail.eu

Seat61.com: Omfattende guide til togrejser i hele verden

Dagens gæst

Efter mere end 9 år hos DSB, hvor Mette Willert blandt andet var ansvarlig for organisationens sociale medier, valgte hun at blive selvstændig. Hun rådgiver nu virksomheder i visuel storytelling.

Selvom Mette ikke længere er hos DSB, så er hun stadig vild med at rejse med tog og en stor fortaler for denne rejseform.

Hun startede faktisk sit liv som selvstændig ved at køre Europa tyndt i tog. Via sit projekt ‘Office Rail’ rejste hun rundt til otte europæiske byer. På de lange strækninger var der god tid og ro til at arbejde. Og når hun kom frem til en destination, så havde hun lavet aftaler med potentielle kunder.

Følg Mette:

Instagram
LinkedIn
Mettes egen hjemmeside


Find mere rejseinspiration på Taste The World

Rejs med tog tværs over Sydafrika

Flyv mere ansvarligt. Sådan begrænser du dit CO2-aftryk

Flere podcast fra Taste The World

 

Alle fotos på denne side har jeg venligst fået lov til at bruge af Mette Willert. Fotos på denne side må ikke bruges uden Mettes accept.

Få rejseinspiration direkte i din indbakke fra Taste the World

.

Jeg accepterer at få tilsendt rejseinspiration. ( Læs mere )
Tags from the story
, ,
More from Per Sommer

Udlej din bolig på Airbnb og få råd til flere rejser

Udlejning af din bolig gennem tjenester som Airbnb kan være en god...
Read More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *