I tog gennem Europa med en digital nomade

En rejsepodcast

Tog gennem Europa

Jeg elsker at køre med tog. Og det gør min gæst Mette Willert også. Der er noget helt særligt ved at rejse med tog. Det er en rejseform, som kan byde på  både ro og fordybelse. Og så er det at rejse med tog en langt mere klimavenlig rejseform end flyet.

Dagens podcast-episode er lidt anderledes end de tidligere episoder. Den handler nemlig ikke kun om at rejse på ferie.  I denne episode taler jeg med Mette om, hvordan man kan bruge toget som arbejdsplads. Og så skal vi høre, hvordan Mettes tur rundt i Europa var med til at styrke hendes faglige netværk og skabe nye forretningsforbindelser.

 

Vi få også en mere generel snak om togrejser i Europa. Hvad er fordelene og ulemperne ved at rejse med tog? Togrejser får for tiden større fokus, blandt andet fordi det er en langt mere miljørigtig rejseform. Hvordan kommer man igang med sin først togrejse i Europa?

Find inspiration til din togrejse

Dagens gæst

Efter mere end 9 år hos DSB, hvor Mette Willert blandt andet var ansvarlig for organisationens sociale medier, valgte hun at blive selvstændig. Hun rådgiver nu virksomheder i visuel storytelling.

Selvom Mette ikke længere er hos DSB, så er hun stadig vild med at rejse med tog og en stor fortaler for denne rejseform.

Hun startede faktisk sit liv som selvstændig ved at køre Europa tyndt i tog. Via sit projekt ‘Office Rail’ rejste hun rundt til otte europæiske byer. På de lange strækninger var der god tid og ro til at arbejde. Og når hun kom frem til en destination, så havde hun lavet aftaler med potentielle kunder.

Følg Mette:

Instagram
LinkedIn
Mettes egen hjemmeside


Find mere rejseinspiration på Taste The World

Rejs med tog tværs over Sydafrika

Flyv mere ansvarligt. Sådan begrænser du dit CO2-aftryk

Flere podcast fra Taste The World

Alle fotos på denne side har jeg venligst fået lov til at bruge af Mette Willert. Fotos på denne side må ikke bruges uden Mettes accept.

Ny her på Taste the World?

Per Sommer

Hvis det er første gang, du er på denne hjemmeside, så undrer du dig måske over, hvor du er havnet?

Jeg hedder Per Sommer og dette er min personlige rejseblog, som jeg driver fordi jeg elsker at rejse. Du kan læse mere om min hjemmeside her:

Denne hjemmeside bruger cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af godkender du cookiepolitikken.